Har Du Gjeldskonsolideringsspørsmål? Få Svarene Dine Her

Når det gjelder økonomi, mangler mange mennesker den utdannelsen de trenger for å holde kontrollen. Gjeld begynner å hoper seg opp og folk føler at de drukner under den. Gjeldskonsolidering kan hjelpe deg med å redde dagen, og tipsene nedenfor hjelper deg med å finne ut om det er riktig for deg.

Før du søker etter et gjeldskonsolideringsselskap, må du se gjennom FTC -regelverket angående dette emnet. Les om ting som gjeldslette og forhandlingsselskaper. Det vil gi deg litt av bakgrunnen du trenger for å gå videre med prosessen, og det vil få deg til å føle deg mer forberedt generelt.

Forstå forskjellen mellom gjeldskonsolidering og boliglån. Mange selskaper vil skjule et boliglånslån (der du setter hjemmet ditt på linjen for gjelden) som ekte gjeldskonsolidering. Det er ikke alltid det klokeste trekket å gjøre, spesielt hvis du har en familie involvert. Kjenn forskjellene og risikoene før du tar den beslutningen.

Sjekk ut forskjellige gjeldskonsolideringsselskaper. Selv om du kanskje tror at de alle gjør det samme, er det ikke sant. Hver har sitt eget sett med regler, forskrifter og gebyrer. Før du registrerer deg med noen av dem, må du sammenligne dem for å finne ut hvilken som er best for deg.

Hvis du er en huseier og har mye egenkapital i det, kan du prøve å ta opp en kredittlinje eller låne for egenkapital. Dette kan hjelpe deg med å bruke disse pengene til nesten alt du ønsker, inkludert gjeldskonsolidering, og betalte renter er fradragsberettigede. Dette vil hjelpe deg med å spare penger på flere måter.

Din 401K kan hjelpe deg med å betale ned gjeld. Dette bør ikke gjøres med mindre du er sikker på at disse pengene kan betales tilbake til kontoen din. Hvis det ikke er det, kan skatter og straffer gjøre denne beslutningen mer kostbar enn du trodde.

Hvis du har en livsforsikring, kan du muligens låne pengene mot forsikringen. Selv om du ikke må betale tilbake beløpet, anbefales det at du gjør det. Uansett beløp du tar ut, blir det trukket fra det endelige beløpet som er betalt til mottakerne.

Før du ser på gjeldskonsolidering, bør du prøve å forhandle med noen av dine långivere. Sjekk om kredittkortleverandøren din vil senke renten hvis du slutter å bruke kortet. De kan tilby deg en fast plan. Å spørre dem kan ikke skade fordi de heller vil ha noe enn ingenting.

Ta deg tid til å undersøke ethvert firma du planlegger å ansette. Se om du kan sjekke med BBB og forskjellige andre vakthundgrupper for å finne ut om du skal stole på selskapet med gjelden din eller ikke, fordi noen steder kanskje ikke er gode å jobbe med.

Når det gjelder gjeldskonsolidering, er tipsene ovenfor virkelig uvurderlige. De vil hjelpe deg med å gjenvinne kontrollen over din økonomiske situasjon. Ta deg tid til å bruke disse ideene når du begynner å takle gjelden din, og du vil finne en løsning som kommer til deg raskt og enkelt.